Focus op design

DECALU Aluminium

 

 

decalu aluminium luxsol

 

De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die we ook in onze kunststofprofielen toepassen.Het voorgaande systeem werd geoptimaliseerd van 8 tot slechts 3 componenten, zonder centrale middendichting. Alle nieuwe reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden.

 

  • GEÏNTEGREERDE DICHTINGEN
  • ONZICHTBARE AFWATERING
  • RUIM KLEURENPALLET
  • MILIEUVRIENDELIJK

decalu aluminium ramen en deuren in aluminium van Luxsol

Uitstekende technische prestaties

decalu aluminium voordelen

DECALU88 STANDARD

DECALU88 STANDARD

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

Decalu110 steel

Decalu110 steel

Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

Decalu88 New Steel

Decalu 88 newsteel

De stalen look met een extra dimensie? De New Steel-reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat.

Decalu88 Hidden

decalu verborgen vleugel luxsol

Bij het hidden profiel zit de raamvleugel verborgen achter het aluminium frame waardoor er van buitenaf geen zichtbaar onderscheid meer bestaat. Deze reeks leent zich uitstekend voor gebruik in ultramoderne projecten.

Decalu88 Doors

decalu 88 doors luxsol

Dit aluminium deurprofiel combineert naadloos met glas en gelakte alu-sandwichpanelen. Personalisatie naargelang uw voorkeur in freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen is mogelijk. De vlakliggende deur is volledig compatibel met de Decalu raamreeks.

Decalu163 Slide

decalu 163 hefschuifdeur decalu luxsol

De Decalu163 slide is enkel verkrijgbaar in hefschuif. Dit systeem is zowel voorzien van mono- als duorail. Zowel binnenals buitenbeglazing is mogelijk, wat de plaatsing van deze ramen aanzienlijk efficiënter maakt. De minimalistische middenstijl garandeert een moderne uitstraling. Dit schuifraam kan voorzien worden van glas tot maximum 400 kg.

DECALU Aluminium

Deuren en ramen in aluminium

Bent u aan het bouwen of verbouwen maar heeft u nog geen ramen en deuren? Ga dan snel naar Deceuninck en bekijk het assortiment aan aluminium ramen en deuren. U kan zowel online als in de showroom een ruim aanbod vinden. Heeft u een strak en modern huis of meer een eigentijdse pastorie woning? Of is uw stijl meer stedelijk en eigentijds? Met enkele subtiele toetsen in uw ramen en deuren kan de stijl er al heel anders uitzien. Kies voor een tijdloze oplossing of een rustiek alternatief voor lage-energiewoningen.

Sterk, design en duurzaam materiaal

Ramen en deuren van aluminium hebben tal van voordelen, denk maar aan de kleur- en vormvastheid en de thermische isolatie. Daarnaast zijn aluminium ramen en deuren trendy en stijlvol, echte designplaatjes voor in huis. Stabiliteit en onderhoud zijn nog twee grote voordelen. Neem wat warm water met zeep en de ramen en deuren zijn zo weer proper. U hoeft niet bang te zijn voor roest of blaasjes, aluminium is immers roestvast en sterk. Aluminium is ook erg licht in gewicht maar dat hoeft niet onder te doen in zijn stevigheid. Daarnaast zijn de aluminium ramen en deuren, net zoals alle andere ramen en deuren van Deceuninck, extra beveiligd en ontworpen voor anti-inbraak.

Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal.

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met dubbel of driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look.

Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant.

Bij Luxsol is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv foldermateriaal extra informatie te geven zodat om en je te helpen bij de juiste keuze van jou bouwproject.

bekijk hieronder de Decalu brochure


Decalu brochure

decalu folder ramen en deuren aluminium luxsol