Voordeuren Harinck

Complete collectie voor uw buitendeur in kunststof of aluminium, verdeeld via de betere schrijnwerker.

Harinck is de referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium.
Al 35 jaar lang zijn kwaliteit, afwerking en originaliteit onze troeven.
Harinck biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruim scala aan kleuren.

 

Luxsol deuren

Magnetude

Het betreft een gepantenteerd systeem dat werkt via magnetisme en het biedt de raamconstructeur heel wat voordelen tegenover het klassieke vleugeloverdekkend systeem dat gelijmd word op de vleugel.

 

‘Deurgedreven’ zin voor kwaliteit

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: als de gevel het visitekaartje van jouw woning is, dan kan een mooie, veilige voordeur daarbij niet ontbreken. Dat beseffen wij bij Harinck, specialist in aluminium- en pvc-deurpanelen, maar al te goed. Bijgevolg zetten wij als marktleider ons al 35 jaar in om de mooiste voordeurontwerpen te realiseren, en dat in de allerbeste materialen.

Luxsol voordeur

Uw huis. Uw deur. Uw stijl.

Anaf Voordeurpanelen

Huisdeuren van Anaf. Zo individueel als u. Laat u inspireren.
Kiest u voor een Nostalgie voordeur die de sfeer van vroeger en het comfort van morgen samenbrengt, of gaat u voor een moderne look?
Kiest u een gesloten deurpaneel of wenst u glas in het paneel?
Hebt u al gedacht aan de afwerking, een mooie siergreep, een brievenbus?
Wenst u een zijlicht aan uw deur gekoppeld?
Alles is mogelijk!
U hebt keuze uit het grootste gamma deuren in Belgie
Natuurlijk staan we u bij met advies, prijzen, opties en uitvoeringen.

Ons gamma is eindeloos … mooi

De voordeur is zonder enige twijfel één van de belangrijkste elementen van de voorgevel van uw woning. U wil dus graag uw eigen expressie in uw  voordeur kunnen leggen.
Kies daarom zorgvuldig uit onze uitgebreide Comfort voordeur collectie.
Ontelbare mogelijkheden, maatwerk en een zeer grote flexibiliteit vormen het DNA van de comfort voordeurenreeks.

Stijlvol | Harmonisch | Uitnodigend | Romantisch | Representatief | Vertrouwd | Traditioneel | Speels
Of toch liever Nostalgie ….

Ons gamma is eindeloos … mooi

Focus op Design

Zelfs de puristen vinden hun smaak in het nieuwe aanbod Designpanelen.

Het is genoegzaam bekend.
In het Belgische landschap verschijnen naast de klassieke voordeuren met sierlijsten steeds vaker 2 nieuwe populaire bouwstijlen, en dat zijn enerzijds de pastoriewoningen en anderzijds de moderne, minimalistische woningen.

Met de introductie van haar lijn Cottage panelen sloeg Anaf reeds de nagel op de kop voor wat betreft de liefhebbers van nostalgische pastoriewoningen.
Dankzij de felle opmars van de Solid Line deurgrepen werd ook de moderne woning niet vergeten.

Blader zelf door het aanbod panelen:

Vleugeloverdekkende voordeur

Anders dan het inlegpaneel worden vleugeloverdekkende panelen niet gemonteerd zoals een ruit, maar worden deze stevig verlijmd op het oppervlak van de deurvleugel. Hieruit ontstaan een aantal belangrijke voordelen:

  • Aan de buitenzijde is enkel nog de deurkader zichtbaar. De profielen van de deurvleugel zijn volledig bedekt door de buitenplaat van de deurvulling.
  • Door hun speciale montage zijn deze voordeuren ook volledig zelfdragend, wat wil zeggen dat deze nooit meer kunnen afzakken, wat met een klassieke constructie wel nog kan gebeuren.
  • Het verwijderen van dit soort vullingen is niet meer mogelijk, tenzij in een industriële omgeving. Daardoor zijn deze panelen veiliger. De buitenplaat is ook 3 mm in plaats van 1,5m dik.
  • Er is meer ruimte voor isolatie, wat de thermische prestaties ten goede komt
  • Het ganse oppervlak van de deurvulling is beschikbaar voor het ontwerp van het deurpaneel. Hierdoor zien de ontwerpen er robuuster en harmonieuzer uit.

Luxsol Willebroek
Laat uw interieur stralen

Afwerking

De afwerking van uw ramen is een essentieel onderdeel en moet zeker niet onderschat worden bij het plaatsen van nieuwe ramen.
Het gaat om de details. Dit is het verschil tussen mooie nieuwe ramen en stralende nieuwe ramen.

Een uitstekende afwerking zorgt voor betere isolatie en een langere levensduur.

binnenafwerking ramen

Binnenshuis genieten van uw stralende ramen.

Stonosil-vensterbanken: strak, modern en stijlvol

Net zoals je raamprofielen kiest die perfect bij je interieur passen, wil je ook knappe binnenvensterbanken. De nieuwe Stonosil-vensterbanken van Deceuninck zijn niet alleen erg mooi, maar ze bieden ook de uitzonderlijke duurzaamheid en de kras-, vocht- en UV-bestendigheid die je kent van onze PVC-ramen en deuren. Meer weten over dit topproduct?

Momenteel heb je de keuze uit zes kleuren: blauwsteen, blauwsteen licht, verkeersgrijs, verkeerswit, carraramarmer en crèmewit. Zo stem je je venstertabletten perfect af op je interieur, of je stijl nu strak, hip, klassiek of landelijk is.

Dagkantprofielen

Dagkantprofielen zorgen voor een mooie overgang tussen raam en muur en geven uw ramen een mooie en strakke afwerking. Het voordeel van dagkantprofielen is, naast dat het visueel mooi oogt, het naar eigen wens samen te stellen is. U bepaalt zelf de lengte en dikte van dagkantprofielen en wat de stijl ervan is. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, beschermt het beter en zorgt het voor goede isolatie. Dagkantprofielen zijn in verschillende materialen beschikbaar.