“Gewoon renoveren? Wie verstandig is, BENOveert!”

“Gewoon renoveren? Wie verstandig is, BENOveert!”

Op zoek naar BENOvatie-inspiratie?

 

Vraag dan het magazine BENO aan.

In dit gratis magazine vind je hierin heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt.
We geven je tips & tricks om je verbouwkosten binnen de perken te houden, overlopen de factoren die bijdragen tot de (on)gezondheid van een woning, en laten je kennismaken met nieuwe BENOvatieoplossingen, -apps en –tools.

Wil je daarnaast ook op de hoogte blijven van de laatste premie-updates, de nieuwe BENOvatie-oplossingen en nog meer inspirerende getuigenissen lezen van verbouwers die de BENOvatiestap al hebben gezet, geef dan ook je e-mailadres op.

 

mijn benovatie


5 concrete stappen naar de perfecte BENOvatie.

  1. Een eerste stap in je ideale BENOvatietraject is het BENOveren je dak. Op deze site vind je alle info over de isolatie- én afwerkingsmogelijkheden – zowel binnen als buiten, zowel in gipskeramische dakpannenzinkdaken als leien  – bij de BENOvatie van je hellend of van je plat dak.
  2. Na het dak zijn de buitenmuren de tweede grootste oorzaak van warmteverlies. Je buitenmuren BENOveren, aan de buitenkant, aan de binnenkant of in de spouw, betekent bijgevolg de tweede stap voor wie wil BENOveren. Naast het puur isolerende besteden we ook aandacht aan luchtdichting, zonder de vele mogelijke gevelbekledingen – zowel binnen als buiten, zowel in gipsbaksteenleienzink als pvc  – te vergeten.
  3. Door te zorgen voor een goede luchtdichtheid en een goede thermische isolatie kan je ook het warmteverlies doorheen glas, ramen en deuren sterk beperken. De derde stap voor wie wil BENOveren.
  4. Het BENOveren van de vloer (ondergrond, kelder, garage…) is de vierde stap om tot een volledig geBENOveerde buitenschil van je woning te komen. Op deze site leer je alles wat je moet weten om je vloer te isolerenluchtdicht te maken en af te werken
  5. In een ideaal BENOvatietraject zorg je niet alleen voor een goed geïsoleerde woningschil om de energievraag van je woning te beperken, je kiest ook voor de juiste energiebronnen en voor de juiste ‘technieken’ voor verwarming en sanitair warm waterventilatieelektriciteit en verlichting.


Bij elk van deze 5 stappen gidsen we je doorheen je BENOvatietraject met een schat aan informatie, concrete oplossingen, premie-updates en financieringsadvies.


 

de folder online bekijken:

Benovatie

de website www.mijnbenovatie.be bezoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *